Rondvaart naar de zeehondjes

Breskens
30-06-2022 10:00 t/m 30-06-2022 11:30
Tijdens deze leuke en leerzame rondvaart over de Westerschelde gaan we op zoek naar de zeehondjes. Gedurende 1,5 uur krijgt u uitleg over de Westerschelde, de schepen en de natuur. We varen van half april tot eind oktober op verschillende dagen. Mocht de vaart volzet zijn, voegen we nieuwe tijden toe. Kijk dus vooral op onze website voor de actuele vaardagen en tijden: www.defestijn.nl

Garanderen kunnen we uiteraard niet, maar de laatste jaren zien we tijdens elke rondvaart wel zeehondjes, soms bruinvissen en erg veel soorten (zee)vogels. Omdat de zeehondjes beschermde dieren zijn, moeten we een bepaalde afstand houden. We mogen en willen deze geweldige dieren natuurlijk niet storen.

Maar er is natuurlijk veel meer te zien. U krijgt ook uitleg over de natuur, de scheepvaart, de beloodsing, de Westerschelde, de visserij, enz. Omdat we meestal tijdens deze rondvaart tussen de zandbanken en de wal varen, hebben we vrijwel nooit last van grote golven, mede daardoor is de vaartocht ook geschikt voor ouderen, gehandicapten en kinderen. Als we tijd genoeg hebben, sluiten we de vaart af met een rondvaart door de haven van Breskens.

Organisatie

Naam
Rondvaart naar de zeehondjes
Organisatie
Rederij de Festijn
Adres
Keerdam 1 Breskens
E-mailadres
info@defestijn.nl