Recepten

Bloedworst met zoute bonen
Hoofdgerechten, Vleesgerechten
Nieuwjaarskost: bloedworst, zoute bonen, zoet zure ui, aardappel crème en rode wijn jus.

Gepocheerde en gekarameliseerde peer
Nagerechten
Gepocheerde gekarameliseerde peer, hangop van yoghurt, speculaas en citroen.

Gepofte aardappel
Hoofdgerechten
Gepofte nieuwe aardappel, gevuld met geplette aardappel, zilte kruiden, hand gepelde garnalen,...

Gepofte suikerbiet
Hoofdgerechten
Gepofte suikerbiet, gemarineerd in rode wijn, mousse van bramen, crème van gezouten karamel en...

Humus van Zeeuws-Vlaamse bruine bonen
Hoofdgerechten
Zeeuws-Vlaamse bruine bonen, kruidige boerenyoghurt, flatbread en knapperige groenten.

Pompoensoep met ravioli
Voorgerechten
Pompoensoep met ravioli van geitenkaas, citroengras en koriander