Vrijetijdsonderzoek inwoners gemeente Sluis


Beste inwoner van de gemeente Sluis,
 
West Zeeuws-Vlaanderen staat bekend om haar schone stranden, prachtige fietsroutes, een breed cultureel aanbod en heerlijke keuken. En nog veel meer! Bezoekers van ver en dichterbij weten dit te waarderen. En jij? Ken jij als inwoner de leuke plekjes in de streek? Bezoek je weleens een museum? Winkel je hier graag? Dat willen we als Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen graag weten. Daarom doen we een onderzoek onder inwoners van de gemeente Sluis.
 
Vertel het ons!
Het onderzoek brengt onder andere in beeld waar je wel of geen gebruik van maakt en waarom, waaraan je behoefte hebt en wat je nog mist. Zo krijgen we inzicht in de waardering van het recreatieve aanbod en hoe we inwoners kunnen stimuleren hiervan gebruik te maken. Dat vinden we belangrijk, omdat recreatieve voorzieningen er niet alleen zijn voor gasten van de streek, maar juist ook voor jou!
 
Enkele minuten
Je vindt het onderzoek via deze link. Het invullen duurt slechts een minuut of tien. Naast gesloten vragen, zijn er ook enkele open vragen. De antwoorden die je geeft, zijn niet persoonlijk naar jou te herleiden.
 
Winactie: lekker weg in eigen streek
In het kader van ‘lekker weg in eigen streek’ koppelen we een winactie aan het onderzoek. Onder deelnemers verloten we verschillende lokale uitjes. Zoals een overnachting in een VW-oldtimer camper, een weekendverblijf in een Dunetent, overnachting in een strandslaaphuisje, een romantisch diner voor twee of een middag op een e-solex of e-chopper. Vul je e-mailadres in als je wilt meedoen aan de winactie. We gebruiken dit mailadres alleen om je te informeren over de uitslag van deze actie.
 
Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen
Als stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen richten wij ons op de promotie van de streek, onder andere via de website www.bezoekwestzeeuwsvlaanderen.nl. De stichting is opgericht op initiatief van lokale ondernemers en vormt de partner van de gemeente Sluis op het gebied van streekpromotie en gastheerschap.
 
We zien graag je deelname aan het onderzoek tegemoet!
 
Een zonnige groet,
 
Ilse de Smit
Coördinator Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen